Najprodavaniji

PromocijePravila poslovanja

Provjerite naše uvjete poslovanja kojima Vam nastojimo olakšati kupnju i povećati zadovoljstvo upotrebom proizvoda. Nudimo Vam i različite uvjete plaćanja: pouzećem,virmansko plaćanje ili Paypall.

 1. Povrat proizvoda

Ukoliko niste zadovoljni naručenim proizvodom, imate ga pravo vratiti uz predočenje računa unutar zakonom propisanog roka 14, nakon isteka perioda u roku od 14 dana mi ćemo Vam vratiti novac.

Povrat novca u visini vrijednosti proizvoda izvršit ćemo u roku 14 dana od dana primitka proizvoda.

Postupak vraćanja proizvoda:

Ukoliko želite vratiti proizvod, to možete učiniti u roku 14 dana od dana primitka proizvoda. Uvjeti pod kojima možete vratiti proizvode su navedeni u Obrascu za jednostrani raskid ugovora unutar dostavnog paketa.

Povrat novca ili zamjena proizvoda neće biti moguća ako je do oštećenja došlo nepravilnom upotrebom proizvoda ili držanjem proizvoda u neprimjerenim uvjetima (npr. vlažni prostor). Stoga Vas molimo da prije korištenja proizvoda dobro pročitate upute i uvjete. Robu primamo isključivo ne korištenu.

Proizvodi pri povratu moraju biti potpuno neoštećeni, nekorišteni i u nepromijenjenoj količini, te moraju biti u originalnoj ambalaži. U slučaju povrata proizvoda kupac je dužan obratiti se prigovorom pismenim putem na adresu: OBRT LABORA, TRPINJSKA CESTA 190,  32010 VUKOVAR,

na e-mail adresu: sales@kidszipsheets.eu, na fax : 00385 (0)32 300 699.

Za više informacija možete nam se obratiti na broj telefona 00385 (0)98 729 544

 1. Dostava

Dostava proizvoda u Republici Hrvatskoj je BESPLATNA.

Dostava proizvoda u EU se naplaćuje i u nju su uključeni troškovi pakiranja i slanja.
Cijena poštarine u EU ovisi o načinu dostave i cijeniku HPexpressa za pojedinu zemlju a sukladno važećem cjeniku dostavljača na dan otpreme.

Naručeni proizvod plaćate prilikom dostave, pri preuzimanju paketa u vašoj lokalnoj pošti, virmanskim plaćanjem ili Paypall-om u trenutku zaključenja narudžbe. Ponuda vrijedi 3 radna dana, a u slučaju ne plaćanja obaveze narudžbe, narudžba se poništava.

Rok dostave:

Proizvodi na zalihi bit će vam dostavljeni u roku 14 dana od dana potvrđene narudžbe, a o roku dostave za proizvode koje je potrebno dodatno naručiti obavijestit će vas na vrijeme prodajni agent.

 1. Uvjeti plaćanja

Proizvode možete platiti pouzećem,virmanskom uplatom ili Paypall-om.

Cijena proizvoda i/ili usluga u koju je uključen iznos PDV-a i trošak dostave vidljivi su u košarici za kupnju u procesu zaključivanja narudžbe.

Sve ove informacije o vašoj elektronskoj narudžbi primit ćete i elektronskim putem, na elektronsku adresu koju ste naveli u košarici za kupnju pri unosu podataka prilikom zaključivanja narudžbe. Ukoliko ne primite ovu obavijest, postoji mogućnost da ste unijeli pogrešnu adresu svoje elektronske pošte. U tom slučaju vas molimo da nas kontaktirate na sales@kidszipsheets.eu  ili na broj telefona

00385 (0)98 729 544 kako biste provjerili je li narudžba zaprimljena.

 1. Načini plaćanja

  a) Plaćanje odjednom (pouzećem) Samo u RH
  b) Plaćanje virmanom prema predračunu
  c) PayPall
  d) Kartično plaćanje (posredništvom PayPall-a
 1. Narudžba

Glavne karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave vrijede u trenutku zaključenja narudžbe. U sve cijene je uračunat PDV. U slučaju promjene roka dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, odmah će vas obavijestiti prodajni agenti iz pozivnog centra.

 1. Postupak kupnje na: www.kidszipsheets.eu
 2. Košarica
 3. korak: na internetskoj stranici košarice za kupnju su prikazani proizvodi koje ste tijekom pregleda stranice dodavali u košaricu. Ako želite ukloniti neki proizvod iz košarice, kliknite na link (poveznicu) ‘Izbaci iz košarice’ koja se nalazi desno od proizvoda. Klikom na gumb ‘Nastavi do plaćanja’ potvrđujete kupnju.
 4. korak: kupac zaključuje svoju narudžbu tako da u obrazac na internetskoj stranici unese sve tražene podatke (ime, prezime, adresu, telefonski broj, adresu elektronske pošte). Klikom na gumb ‘Nastavi do plaćanja’ završavate narudžbu.
 5. korak: ako je narudžba uspješno izvršena, kupcu će se na internetskoj strani ispisati tekst ‘Hvala na vašoj narudžbi’. Uz to se kupac obavještava da će na adresu elektronske pošte koju je unio u obrazac primiti poruku s detaljima narudžbe.

Ako kupac nakon zaključenja narudžbe želi promijeniti narudžbu ili je otkazati, to može učiniti kad ga za konačno zaključenje narudžbe nazove naš savjetnik iz pozivnog centra ili preko naše elektronske pošte sales@kidszipsheets.eu

        Potvrda narudžbe

Nakon slanja narudžbe kupac će na adresu elektronske pošte, koju je unio u obrazac pri ispunjavanju narudžbe, primiti elektronsku poštu s detaljima narudžbe i informacijom da je narudžba poslana i zabilježena.

Elektronskom porukom kupac će biti obaviješten da će za konačnu potvrdu narudžbe i sve dodatne informacije biti uskoro kontaktiran putem elektronske pošte.

Pri potvrdi narudžbe kupac će bit obaviješten  o očekivanom roku dostave naručenih proizvoda putem elektronske pošte. Ako kupac nakon potvrde narudžbe želi otkazati narudžbu, može to učiniti sve dok proizvodi ne budu poslani i to pozivom na broj 00385(0)98729544 ili preko elektronske pošte sales@kidszipsheets.eu

        Otprema naručenih proizvoda

Otprema proizvoda bit će izvršena u skladu s dostupnosti proizvoda. U slučaju promjene roka dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, kupac će o tome odmah biti obaviješten telefonom ili elektronskom poštom.

 1. Reklamacije i informacije

Ako dođe do kvara proizvoda ili ga želite zamijeniti za drugi, možete ga poslati poštom na adresu: OBRT LABORA, TRPINJSKA CESTA 190, 32010 VUKOVAR. Proizvod šaljete na vlastiti trošak. Nakon zamjene, novi proizvod poslat ćemo na Vašu kućnu adresu, na naš trošak.

Važna napomena: Ako želite reklamirati, zamijeniti ili vratiti proizvod, uz njega obavezno morate imati račun.

Za sve dodatne informacije možete nazvati naš broj reklamacija: 00385 (0)98 729 544

 1. Odustajanje od narudžbe prije preuzimanja

U slučaju odustajanja od narudžbe napravljene na internetskim stranicama www.kidszipsheets.eu kontaktirajte nas:
broj telefona: 00385 (0)98 729 544
na e-mail adresu: sales@kidszipsheets.eu

 1. Nemogućnost isporuke od strane prodavatelja:

U slučaju nemogućnosti isporuke proizvoda od strane prodavatelja zbog toga što naručenog proizvoda nema na zalihi ili ga nije više moguće naručiti od dobavljača, prodavatelj će pismeno obavijestiti kupca koji može otkazati narudžbu ili eventualno prihvatiti novi rok isporuke. Odluči li se potrošač otkazati narudžbu prodavatelj će kupcu vratiti uplaćen novac.

 1. Nemogućnost isporuke od strane prodavatelja u slučajevima akcije i velike potražnje proizvoda

U slučaju velikih akcija i posebnih ponuda kada je velika potražnja proizvoda, prodavatelj će zbog nemogućnosti isporuke proizvoda od strane prodavatelja zbog toga što naručenog proizvoda nema na zalihi ili ga nije više moguće naručiti od dobavljača pismeno obavijestiti kupca o otkazivanju narudžbe i nemogućnosti sklapanja ugovora.
To su slučajevi u kojima je kupac izvršio /predao narudžbu, ali nije izvršio uplatu i nije napravljena potvrda kupovine/sklapanje ugovora od strane prodavatelja.

Molimo kupce da o tome vode računa pri naručivanju proizvoda – da potvrda “Vaša narudžba je bila uspješna” znači samo da smo narudžbu uredno zaprimili, ali da ona nije konačno zaključena i isporuka osigurana dok to povratnim e-mail-om naš agent ne potvrdi!

 1. Mogućnost prednarudžbe proizvoda kojeg nema na zalihi ili proizvoda koji su u najavi

OBRT LABORA pruža mogućnost prednarudžbe proizvoda koji više nisu na zalihi ili proizvoda koji su u najavi. Ukoliko kupac želi naručiti robu koje više nema na zalihi ili robu koja je u najavi, potrebno je izvršiti narudžbu putem linka na stranici www.kidszipsheets.eu i uplatiti 50% od ukupne cijene robe – za rezervaciju. Potvrda rezervacije kupcu će biti poslana putem e-mail-a. Rok isporuke rezervirane robe je 3 mjeseca od dana potvrđene narudžbe/rezervacije.

Kada roba bude dostupna, kupac koji ju je rezervirao, biti će obaviješten putem e-mail-a.  Kupac tada mora izvršiti ostatak uplate. Kupac može u roku od 14 dana od potvrđene rezervacije robe odustati od kupnje i tada će mu se vratiti uplaćeni novac.  Ako prođe rok od 14 dana za odustajanje od rezervacije robe, a kupac ipak odustane od kupnje rezerviranog proizvoda, uplaćena akontacija/rezervacija od 50 % se ne vraća.


PROMOTIVNA PONUDA


KUPITE SADA I OSTVARITE POPUST OD 30%. PONUDA VRIJEDI DO 31.12.2019.

Ukoliko zatvorite prozor kasnije možete u podnožju stranice ručno unijeti Vaš email i primiti naš Newsletter.