Najprodavaniji

Informacije na : www.kidszipsheets.eu internetskoj stranici su informativnog karaktera.


Sloboda izbora

Osobne podatke koje proslijedite tvrtki OBRT LABORA- se nadziru i čuvaju sukladno važećem Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Davanje osobnih podataka prihvaćamo kao Vašu privolu kojom dopuštate da Vas i dalje možemo kontaktirati u marketinške svrhe te slati Vam e-časopise i obavijesti. Ako odlučite da svoje podatke ne želite proslijediti, da nećete imati pristup nekim informacijama ili da ne želite daljnje kontakte, svoju privolu u svakom trenutku možete slobodno opozvati.

Osobe koje se žele odjaviti od primanja našeg e-časopisa i ostalih obavijesti, odnosno povući svoju privolu, mogu to uvijek učiniti zahtjevom na : sales@kidszipsheets.eu.
Ukoliko promijenite osobne podatke (mjesto stanovanja, adresu elektronske pošte, telefonski broj),a želite i dalje primati obavijesti molimo Vas da nas o tome obavijestite na :sales@kidszipsheets.eu


Automatsko bilježenje podataka (neosobni podaci)

Kad pristupite internetskoj stranici www.kidszipsheets.eu opće, neosobne informacije (upotreba internetskog preglednika, broj posjeta, prosječno vrijeme posjeta, posjećene strane) se automatski bilježe (ne kao dio prijave). Te informacije koristimo za mjerenje privlačnosti naše internetske stranice i poboljšavanje njenih sadržaja i upotrebljivosti. Vaši podaci nisu predmet daljnje obrade niti se prosljeđuju trećoj strani.


Kolačići

Cookiji su nevidljivi dokumenti koji se privremeno spremaju na vašem hard disku i našoj stranici omogućavaju prepoznavanje vašeg računala kad sljedeći put posjetite naše stranice. Cookije upotrebljavamo samo za prikupljanje informacija koje se tiču upotrebe naše internetske stranice.


Sigurnost

OBRT LABORA jako pazi na sigurnost osobnih podataka. Vaši osobni podaci su zaštićeni od gubitka, uništenja, krivotvorenja, manipulacije i neautoriziranog pristupa ili neautoriziranog otkrivanja.


Maloljetnici

OBRT LABORA preporučuje svim roditeljima i skrbnicima da svoju djecu nauče sigurnom i odgovornom ponašanju s osobnim podacima na Internetu. Maloljetnici ne bi smjeli ostavljati ikakve osobne podatke na internetskim stranicama www.kidszipsheets.eu bez dozvole roditelja ili skrbnika.

OBRT LABORA nikad neće svjesno prikupiti osobne podatke od maloljetnika ili ih na ikoji način koristiti ili proslijediti trećoj strani bez njihove dozvole.


Poveznice (linkovi) na druge internetske stranice

Izjava o čuvanju osobnih podataka se odnosi na OBRT LABORA. Internetske stranice mogu sadržavati poveznice prema drugim dobavljačima unutar ili izvan OBRTA LABORA, na koje se ne odnosi izjava o čuvanju osobnih podataka. Kad napuštate internetsku stranicu OBRTA LABORA, ponovo pročitajte izjavu o čuvanju osobnih podataka svake internetske stranice koja sakuplja osobne identifikacijske podatke.


Pravo na informaciju

Ako imate ikakva pitanja u vezi naše politike čuvanja osobnih podataka ili obrade vaših podataka, slobodno se obratite našem službeniku za zaštitu osobnih podataka.


ALTERNATIVNO RJEŠAVANJE POTROŠAČKIH SPOROVA (ARSP)

Od 15. veljače diljem cijele Europske unije sporove vezane uz online kupnju imate pravo i mogućnost riješiti u svega nekoliko klikova na ovim stranicama. Europska komisija je za takvo rješavanje sporova osmislila platformu koja je dostupna svim građanima Europske unije.
Platforma je namijenjena za alternativno (izvansudsko) rješavanje domaćih i prekograničnih sporova koji proizlaze iz ugovora o prodaji ili ugovora o uslugama između trgovaca sa sjedištem u Republici Hrvatskoj i potrošača s prebivalištem u Europskoj uniji (u daljnjem tekstu: EU) u postupku pred tijelima za alternativno rješavanje potrošačkih sporova (u daljnjem tekstu: tijelima za ARPS) koja su ovlaštena provesti mirenje ili donijeti neobvezujuću ili obvezujuću odluku o sporu.
Kada potrošači i trgovci podnesu prigovor, tijela za rješavanje sporova djelovat će kao posrednici između dviju strana u cilju rješavanja problema.
Nakon što se postigne dogovor o tome tko će spor riješiti, platforma automatski prosljeđuje spor tom tijelu koje je dužno u roku od 90 dana riješiti spor u potpunosti preko Interneta.

Internetska platforma za online alternativno rješavanje sporova od 15. veljače 2016. kao i svim građanima Europske unije dostupna vam je OVDJE.


PROMOTIVNA PONUDA


KUPITE SADA I OSTVARITE POPUST OD 30%. PONUDA VRIJEDI DO 31.12.2019.

Ukoliko zatvorite prozor kasnije možete u podnožju stranice ručno unijeti Vaš email i primiti naš Newsletter.