Najprodavaniji

Informativni obrazac za jednostrani raskid ugovora

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.
Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora.

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed.

Povrat novca u visini vrijednosti proizvoda izvršit ćemo u roku 30 dana od dana primitka proizvoda.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu.

Robu i Ugovor o jednostranom raskidu pošaljite na adresu: OBRT LABORA-TRPINJSKA CESTA 190,32010 VUKOVAR, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana.
Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora nalazi se na našoj internetskoj stranici  i možete ga preuzeti na svoje računalo.


PROMOTIVNA PONUDA


KUPITE SADA I OSTVARITE POPUST OD 30%. PONUDA VRIJEDI DO 31.12.2019.

Ukoliko zatvorite prozor kasnije možete u podnožju stranice ručno unijeti Vaš email i primiti naš Newsletter.